♥˙·•♥Romania Anime♥●·˙♥
O primăvară ca-n poveşti!
Lista Forumurilor Pe Tematici
♥˙·•♥Romania Anime♥●·˙♥ | Inregistrare | Login

POZE ♥˙·•♥ROMANIA ANIME♥●·˙♥

Nu sunteti logat.
Nou pe simpatie:
dany_frumusik din Constanta
Femeie
24 ani
Constanta
cauta Barbat
24 - 56 ani
♥˙·•♥Romania Anime♥●·˙♥ / ♦ Cafenea ♦ / [Eveniment] Prezentarea oficiala a serialului AK47 Moderat de Cola`, Lithium, LySa, No name!<3, ^Kyung-Mi^, sakura chan
Autor
Mesaj Pagini: 1
Th13f
Grim Reaper Interactive

Din: Bucuresti
Inregistrat: acum 15 ani
Postari: 82
Pe 22 Decembrie 2009, la Hard Rock Cafe Bucuresti, a avut loc prezentarea oficiala a noului serial anime romanesc produs de Painted Wolf Studios.

AK-47, pe numele sau intreg, AK-47 Avtomat Kalashnikova Model 2047, este un zombie survival horror cu elemente de cyber-fantasy plasat in viitorul apropiat. In urma unui incident misterios (The Fall), un obiect cu puteri paranormale apare in Asia centrala. Obiectul denumit "The Core" are o forma alungita, este de dimensiunea unui zgarie-nori si este compus dintr-o substanta asemanatoare cu diamantul. The Core transforma tot ce se afla in vecinatatea sa in zombie. care la randul lor transforma alte creaturi vii. Supravietuitorii rasei umane traiesc in supranumitele "Compounds", asezari fortificate protejate de un scut energetic si forte militare. Dincolo de zidurile acestor fortarete se afla o mlastina imensa, ce a acoperit intreaga planeta. Aerul este toxic si ploile radioactive sunt comune.

La aceasta prezentare au fost difuzate si 20 de minute de secvente din serial. Producatorii au dezvaluit noua lor tehnica de animatie si desen, numita "Polymorph animations" si pot spune ca rezultatul este uimitor. Anumite secvente au chiar si 100 de cadre pe secunda, animatia este foarte detaliata si fluida, iar efectele sunt absolut fantastice. AK-47 este serialul anime cu cele mai bune efecte speciale pe care le-am vazut vre-odata. Calitatea grafica a serialului este dovada ca anime-urile facute in Flash nu sunt neaparat inferioare grafic animeurilor realizate prin procedee clasice. Din contra.

Decorurile in AK-47 sunt superbe si foarte detaliate, mare atentie fiind acordata tuturor elementelor din imagine. Apa arata extraordinar si este animata foarte bine. Serialul este sponsorizat de Sony Pictures si va fi difuzat in Romania, Ungaria, Bulgaria, Statele Unite incepand cu 2011, urmand apoi sa fie difuzat in Japonia si Korea cateva luni mai tarziu. AK-47 pare a fi un serial foarte promitator, a carui grafica va sari in ochi si va atrage atentia privitorilor si datorita unei povesti interesante, ar putea deveni unul dintre cele mai vizionate seriale anime ale anului 2011.


_______________________________________

____________________________


pus acum 14 ani
   
Th13f
Grim Reaper Interactive

Din: Bucuresti
Inregistrat: acum 15 ani
Postari: 82
Imagini AK-47: Avtomat Kalashnikova Model 2047






Modificat de Th13f (acum 14 ani)


_______________________________________

____________________________


pus acum 14 ani
   
Methy
.~[Admina]~.

Din: Piatra Neamt
Inregistrat: acum 15 ani
Postari: 5256
Interesanta povestea,  nu auzisem de acest serial pana acum. Si imaginile arata foarte bine. 
Totusi, daca va fi si asta pe axn sci fi nu cred ca am cum sa-l urmaresc.


_______________________________________

                >> My blog xD <<

pus acum 14 ani
   
Pagini: 1  

Mergi la