♥˙·•♥Romania Anime♥●·˙♥
O primăvară ca-n poveşti!
Lista Forumurilor Pe Tematici
♥˙·•♥Romania Anime♥●·˙♥ | Inregistrare | Login

POZE ♥˙·•♥ROMANIA ANIME♥●·˙♥

Nu sunteti logat.
Nou pe simpatie:
Briji
Femeie
24 ani
Bihor
cauta Barbat
24 - 48 ani
♥˙·•♥Romania Anime♥●·˙♥ / ♦ Cafenea ♦ / Surpriza de la PWS Moderat de Cola`, Lithium, LySa, No name!<3, ^Kyung-Mi^, sakura chan
Autor
Mesaj Pagini: 1
Th13f
Grim Reaper Interactive

Din: Bucuresti
Inregistrat: acum 15 ani
Postari: 82
Pentru cei ce nu stiu, PWS (Painted Wolf Studios) sunt primii producatori romani de seriale anime. Dupa lansarea sezonului 2 al serialului Necromancy, PWS au anuntat deja urmatorul lor proiect. In urma acestui anunt, a devenit foarte probabil ca sezonul 2 din Necromancy sa fie si ultimul, echipa de productie urmand sa isi dedice timpul noului lor proiect. Odata cu acest anunt, producatorii au publicat si doua imagini legate de noul serial: o coperta (Va fi publicata si o varianta DVD?) si un banner. Din pacate, PWS nu are website, deci toate informatiile legate de proiect au putut fi publicate doar la expeditia din luna octombrie, dar cele doua imagini se afla si pe colectia DVD a primului sezon Necromancy, lansata cu aceasi ocazie.



Desi nu au fost dezvaluite multe detalii, noul proiect al PWS poarta numele de AK47: Avtomat Kalashnikov Model 2047 si "pute" rau de tot a zombie survival horror.



Ca si in cazul serialului Necromancy, producatorii au anuntat ca vor colabora tot cu Nova Actors Group la inregistrarile dialogurilor, gruparea de studenti din Bucuresti urmand sa dubleze toate personajele din serial. De mentionat este faptul ca PWS a achizitionat licente pentru cateva din melodiile formatiilor Rammstein si Rage Against The Machine cu putin timp inainte de anuntarea oficiala a noului serial, ceea ce inseamna ca este foarte probabil ca respectivele melodii sa se regaseasca pe coloana sonora a serialului. (Este vorba de melodiile Engel - varianta in engleza, People Of The Sun, Bulls On Parade, Du Hast si Tier.)

Vestile nu se termina aici. Se pare ca noul serial va fi sponsorizat de Sony Pictures, compania care detine postul de televiziune AXN. Implicit, si bugetul serialului va fi mult mai mare. Deasemenea, PWS pare sa tinteasca foarte sus cu noua lor productie. (O lansare in SUA este foarte posibila si se vorbeste chiar si de o lansare in Japonia!)

Modificat de Th13f (acum 14 ani)


_______________________________________

____________________________


pus acum 14 ani
   
Pagini: 1  

Mergi la