♥˙·•♥Romania Anime♥●·˙♥
O primăvară ca-n poveşti!
Lista Forumurilor Pe Tematici
♥˙·•♥Romania Anime♥●·˙♥ | Inregistrare | Login

POZE ♥˙·•♥ROMANIA ANIME♥●·˙♥

Nu sunteti logat.
Nou pe simpatie:
grecoaica pe Simpatie.ro
Femeie
22 ani
Dambovita
cauta Barbat
22 - 45 ani
♥˙·•♥Romania Anime♥●·˙♥ / ♣ Anunturi/Noutati ♣ / Jetix devine Disney Channel Moderat de Cola`, Lithium, LySa, No name!<3, ^Kyung-Mi^, sakura chan
Autor
Mesaj Pagini: 1
Methy
.~[Admina]~.

Din: Piatra Neamt
Inregistrat: acum 15 ani
Postari: 5256



Compania Walt Disney a anuntat rebranduirea Jetix Romania in Disney Channel- liderul mondial al televiziunilor pentru copii.

Disney, televiziunea care se adreseaza copiilor cu varste cuprinse intre 2-5 ani, respectiv 6-14 ani, va oferi telespectatorilor seriale precum Hannah Montana, desene animate indragite precum Phineas and Ferb, dar si filme productie originala printre care High School Musical si Camp Rock.

Postul va include si un Playhouse Disney Block cu mai multe emisiuni distractive pentru prescolari, bazate pe educatie, care includ hituri mondiale ca Mickey Mouse Clubhouse si Handy Manny. Postul va fi localizat pe piata cu programe dublate.

Jetix Romania a inceput sa transmita serii importante produse de Disney Channel in august 2008, acestea fiind esentiale in intarirea pozitiei postului in regiune.

In doar doua luni de la lansare, serialele precum Hannah Montana si Phineas and Ferb au fost urmarite de 413.000 de telespectatori, conform studiului realizat de GfK Romania, propulsand postul Jetix de pe pozitia a doua, pe prima pozitie in Romania.

Suntem foarte bucurosi sa lansam Disney Channel in Romania. Impactul puternic al programelor Disney Channel pe Jetix este un indicator puternic al cererii pentru continutul sau pentru copii, care permite implicarea intregii familii. Asteptam cu nerabdare sa valorificam aceasta cerere, puterea marcii Disney si sinergiile cu alte activitati Disney pentru a deveni lider pe piata televiziunilor pentru copii”, a declarat Maciej Bral, Vicepresedinte si Manager General Jetix si Disney Channels Europa Centrala şi de Est.

Disney Channel Worldwide detine un portofoliu de 98 de posturi si/sau semnale de posturi pentru copii, care permit implicarea intregii familii, disponibile in 167 de tari si in 32 de limbi, incluzand marcile Disney Channel, Disney XD, Toon Disney, Playhouse Disney, Disney Cinemagic, Hungama, GXT, Jetix si Radio Disney.

Prin cablu, satelit si posturi de televiziune terestre digitale si un parteneriat strategic cu Disney-ABC-ESPN Television pentru distribuirea de catre terti a programelor pentru copii marca Disney in intreaga lume, programele Disney sunt urmarite de sute de milioane de privitori in intreaga lume.

Jetix Europa este detinut majoritar de catre compania Walt Disney. Este una din principalele companii de divertisment pentru copiii din Europa, cu posturi de televiziune locale, distribuire de programe si operatiuni privind produsele pentru consumatori in Europa si Orientul Mijlociu.

Cele 14 posturi de televiziune ale Jetix Europa transmit o combinatie unica intre comedie si actiune, pentru copii cu varste cuprinse intre 6 si 14 ani, in 58 de tari si 19 limbi, fiind urmarite in peste 52 de milioane de locuinte. In plus compania detine GXT, un post privat din Italia, care se adreseaza baietilor adolescenti.


_______________________________________

                >> My blog xD <<

pus acum 14 ani
   
Pisicutza D3nyza
Love Is Wicked

Inregistrat: acum 14 ani
Postari: 28
Super am vazut si eu ka reclama dar nu am crezut ca jetix va deveni Disney Channal

_______________________________________


pus acum 14 ani
   
Methy
.~[Admina]~.

Din: Piatra Neamt
Inregistrat: acum 15 ani
Postari: 5256
Recent Disney a anunţat că programele Jetix din mai multe ţări (şi anume: România, Ungaria, Cehia, Slovacia şi Bulgaria) vor fi redenumite ca Disney Channel, marcând prima introducere a canalului în aceste ţări. Schimbarea va avea loc pe data de 19 Septembrie 2009.

Postul va cuprinde şi blocul Playhouse Disney, cu programe special concepute pentru preşcolari, bazându-se în special pe educaţia celor mici. Acesta va include serialele Mickey Mouse Clubhouse şi Handy Manny.

Încă nu se ştie dacă varianta rusă a postului va deveni Disney Channel sau Disney XD.

Pe data de 8 iulie 2009, în România, Jetix a început să difuzeze pe post nişte spot-uri promoţionale care anunţă lansarea Disney Channel în România. Acestea anunţă difuzarea sezonului 3 din Hannah Montana, a serialului Phineas şi Ferb, precum şi lansarea serialelor The Suite Life of Zack and Cody, Wizards of Waverly Place, JONAS şi a filmului Princess Protection Program.

Postul Disney Channel România va fi lansat pe data de 19 septembrie 2009.  I data de 19 august 2009 (cu o luna inainte de lansare) pe siteul Jetix a aparut un link spre siteul Disney Romania.Siteul fusese lansat mai repede doar ca nu a fost dat publicitatii.

Site Official Disney Channel Romania:




Eu una abia astept. 


_______________________________________

                >> My blog xD <<

pus acum 14 ani
   
Music`s Queen
Goth Queen

Inregistrat: acum 14 ani
Postari: 9
nu imi place Disney Channel!
daca ar fi fost cu desenele originale Disney, ar fi fost altceva.


pus acum 14 ani
   
adibacesc
♣ Jounin ♣

Din: c de arges
Inregistrat: acum 14 ani
Postari: 200
imi plac disney

pus acum 14 ani
   
Poison
♣ Student Academie ♣

Inregistrat: acum 14 ani
Postari: 24
Imi place mai mult Disney Channel . Imi place mai mult deoarece are alte seriale ca de exemplu Jonas :X .

_______________________________________


pus acum 14 ani
   
T_T-JuST-Me-BlAcKheart
♣ Kage ♣

Din: Tara Fericirii
Inregistrat: acum 15 ani
Postari: 605
Jonas e naspha..Sincer,Nick Jonas arata ca un ingamfat gay :P     

Edit by admin
Vezi cum vorbesti. Inca 4 insulte din astea si iei bann.

Modificat de T_T-JuST-Me-BlAcKheart (acum 14 ani)


pus acum 14 ani
   
No name!<3
Moderator

Din: world dark
Inregistrat: acum 15 ani
Postari: 2313
nu te crezi prea nesuferit nu te mai da mare disney e sooooper si Nick e soooooper dragutz....taci cu bannurile tale.....ca sa sti ca nu numai noi facem greseli sa sti ca si tu.....nu te-ai saturat.....????????/  

_______________________________________
CEEA CE NU TE OMOARA TE FACE MAI PUTERNIC



pus acum 14 ani
   
Pagini: 1  

Mergi la