♥˙·•♥Romania Anime♥●·˙♥
O primăvară ca-n poveşti!
Lista Forumurilor Pe Tematici
♥˙·•♥Romania Anime♥●·˙♥ | Inregistrare | Login

POZE ♥˙·•♥ROMANIA ANIME♥●·˙♥

Nu sunteti logat.
Nou pe simpatie:
dannutzza pe Simpatie.ro
Femeie
25 ani
Mehedinti
cauta Barbat
25 - 52 ani
♥˙·•♥Romania Anime♥●·˙♥ / ♣ Anunturi/Noutati ♣ / Madhouse produce anime-ul “Supernatural” Moderat de Cola`, Lithium, LySa, No name!<3, ^Kyung-Mi^, sakura chan
Autor
Mesaj Pagini: 1
Methy
.~[Admina]~.

Din: Piatra Neamt
Inregistrat: acum 15 ani
Postari: 5256


Seria va reda acţiunea din primele două sezoane

Este oficial faptul că Madhouse, aclamatul studio de anime (Death Note, Vampire Hunter D), este producătorul proiectului de Animaţie, „Supernatural”, pentru Warner Brothers. Potrivit site-ului, acesta este primul proiect animat din lume de la un studio de anime-uri japoneze care se bazează pe o serie de drame binecunoscute de peste mări. Seria originală live-action îi vizează pe fraţii Sam Winchester (Jared Padalecki) si Dean (Jensen Ackles), care vânează creaturi şi alte fenomene supranaturale ce au loc în America.

Warner Home Video va lansa anime-ul „Supernatural” pe Blu-ray şi DVD în Japonia pe 12 ianuarie 2011. Anime-ul va fi un sezon 22 de episoade, care reda acţiunea primelor două sezoane din versiunea live-action.

Proiectul nu va reda numai cele mai bune episoade din versiunea live-action, dar va avea, de asemenea, episoade originale care nu au putut  in versiunea live-action. Aceste episoade originale vor include prologuri ale copilăriei fraţilor Winchester, inamicii numai în versiunea anime, şi episoade cu personajele secundare din versiunea live-action. Creatorul “Supernatural”, Eric Kripke, este creditat ca fiind creatorul proiectului de anime.

(Sursa: ANN)


_______________________________________

                >> My blog xD <<

pus acum 13 ani
   
Pagini: 1  

Mergi la