♥˙·•♥Romania Anime♥●·˙♥
O primăvară ca-n poveşti!
Lista Forumurilor Pe Tematici
♥˙·•♥Romania Anime♥●·˙♥ | Inregistrare | Login

POZE ♥˙·•♥ROMANIA ANIME♥●·˙♥

Nu sunteti logat.
Nou pe simpatie:
loca23
Femeie
23 ani
Cluj
cauta Barbat
23 - 44 ani
♥˙·•♥Romania Anime♥●·˙♥ / ♦ Jurnale ♦ / My diary Moderat de Cola`, Lithium, LySa, No name!<3, ^Kyung-Mi^, sakura chan
Autor
Mesaj Pagini: 1
Methy
.~[Admina]~.

Din: Piatra Neamt
Inregistrat: acum 15 ani
Postari: 5256
Dear diary...
Azi am avut penultima ora de muzica din sem 2 si eu am ramas cu nota 8. S-au dus pe apa sambetei sansele sa-mi iasa media 10 la muzica. Proful de romana m-a anuntat ca nu imi mai publica articolul in revista, iar miercuri dam teza la mate. Abia s-a terminat vacanta, dar noi avem deja o groaza de teme.
High school sucks!
:(  :(


_______________________________________

                >> My blog xD <<

pus acum 14 ani
   
T_T-JuST-Me-BlAcKheart
♣ Kage ♣

Din: Tara Fericirii
Inregistrat: acum 15 ani
Postari: 605
OFF sau ON  = cum adica penultima ora din semestrul 2 ??    eu am media 10 la muzica...semestrul asta am deja 3 de 10 -pt.ca am fost la niste concerte de muzica clasica,am fost la activitatile de la muzica populara...i like de profa mea de muzica ...Exista cand ne ia valul si toata ora nu face  nimik doar zicem bancuri :P

pus acum 14 ani
   
Methy
.~[Admina]~.

Din: Piatra Neamt
Inregistrat: acum 15 ani
Postari: 5256
La liceu e diferit...facem jumatate de semestru muzica si cealalta desen...
Profa noastra e foarte nesuferita si trebuie sa tocim la ora ei. Eu am luat 8 la un test dar recunosc ca nu am stiut perfect. TT_TT
Ma enerveaza ca nu e o materie importanta...la mate sau fizica nu e rusinos sa iei 8...dar tocmai la muzica??


_______________________________________

                >> My blog xD <<

pus acum 14 ani
   
PinKy LifﻉXx
♣ Kage ♣

Din: Arad
Inregistrat: acum 15 ani
Postari: 716
Lasa ca 8 e chiar bun, nu conteaza ca e la muzica so la sport de ex ) ... desii eu is prefe. a lu profa noastra de muzica

pus acum 13 ani
   
Methy
.~[Admina]~.

Din: Piatra Neamt
Inregistrat: acum 15 ani
Postari: 5256
Festivalul International de Matematica si Fizica, Kiev, Ucraina - Jurnal de bord

Joi, 6 mai
Dupa un drum lung si obositor de aproximativ 15 ore, ajungem in Kiev pe la 10 noaptea, pe jumatate adormiti. Orasul, care arata superb pe intuneric, ne face sa ne ridicam de pe scaune si sa ne lipim fetele de geamuri. Pe la 11 ajungem si in tabara in care ne cazam. Conditiile de cazare sunt groaznice. Camera e foarte inghesuita, molii in dulap, nu sunt noptiere sau altceva.

Vineri, 7 mai
Ne trezim dis-de-dimineata pentru a pleca in oras. Facem o scurta plimbare prin liceul gazda, numit Leader. Cate un calculator si un televizor in fiecare sala de clasa, banci noi si curate, nu ca la noi. La cantina scolii ni se serveste un fel de grau fiert care nu prea ne incanta.
Dupa masa ne cunoastem si ghidul, o domnisoara tanara si foarte de treaba. Impreuna cu ea vizitam un complex frumos de catedrale si un parc in care sunt expuse tank-uri si elicoptere. Aflam si cate ceva despre istoria orasului. Facem poze impreuna cu soldatii, ca nebunele. Parerea noastra despre oras se imbunatateste considerabil. Mergem apoi la Palatul Copiilor, unde se tine festivitatea de deschidere. Nu intelegem nimic, aceasta fiind in ucrainiana(sau rusa, nu le pot distinge!), dar elevii din Kiev ne incanta cu cateva dansuri foarte frumoase. Din cauza dorului de casa incep sa ma simt deprimata.
Dupa festivitate cei de clasa a zecea se intorc la liceu pentru a sustine proba orala la matematica. Noi restul ne intoarcem in tabara, urmand ca ei sa se intoarca mai tarziu cu alt microbuz.
Ne culcam tarziu, dupa ce urmarim un film in camera baietilor.

Sambata, 8 mai
Agitatie mare, astazi avem proba individuala la matematica! Ajungem la liceu cu teama si ne asezam cuminti in bancile noastre. Primim subiectele in engleza si ne chinuim timp de 4 ore sa le rezolvam. Sunt surprinsa sa vad ca supraveghetori la concurs chiar elevi ai liceului. Afara e urat, ploua.
Dupa concurs vizitam statuia printesei Olga, o catedrala al carei nume nu mi-l amintesc si o fantana la care ne punem o dorinta. Inca sper sa se indeplineasca. Coboram dealul cu funicularul, si ne indreptam catre malul Niprului, unde ne asteapta o plimbare cu barca. Vedere splendida.
Dupa plimbare mergem la un moll, aflat in celalalt capat al orasului. Preturi extrem de mari, imi cumpar o jucarioara ca sa am amintire. Pe la 8 si jumatate mergem la patinoarul situat la ultimul etaj al mall-ului. Patinez si eu pentru prima data in viata, mai mult ajutata de bara si de celelalte fete. Mai erau printre noi si alti cativa incepatori, printre care si profa, deci a iesit foarte funny.
Pe la 10 noaptea ne intoarcem in tabara. Stand la coada la dusuri ne imprietenim cu niste elevi din Georgia si Slovacia, care impart aceeasi cabana cu noi.

Duminica, 9 mai
Dimineata vin rezultatele la proba precedenta. Eu am scos doar 8 pct din 35(rusinos, nu?), dar si colegii mei au scos tot cam atat. Evident ca pe primele locuri au iesit cei din Kiev.
Cativa dintre noi fac contestatii, insa fara rost. Doar un singur baiat reuseste sa ia un punct in plus, dar nu e de ajuns ca sa primeasca premiu.
Dupa-amiaza avem proba la fizica pe echipe. Subiectele sunt super ciudate. Competitia se tine afara, in parcul taberei si e foarte frumos. Desi nu reusim sa rezolvam mai nimic, ne amuzam pe seama problemelor. Iesim antepenultimii.
Dupa concurs mergem la un magazin din apropiere si savuram o inghetata extrem de buna.
Ii pregatim o surpriza ghidului nostru, cantandu-i cantece romanesti. Ea fusese foarte draguta cu noi si am fi vrut sa ii luam ceva, dar ea nu accepta cadouri.
Seara ne-o petrecem afara, la leagane, impreuna cu georgienii. Jucam sotron si telefonul american. Adorm imbracata inainte de discoteca.

Luni, 10 mai
Pe la 10 dimineata incepe proba la matematica pe echipe, numita "Mathematical Express" sau "carusel". Primim de 3 ori cate 4 probleme, pe care trebuie sa le rezolvam in 25 de minute. In total 12 probleme intr-o ora si un sfert. Ne grupam cate doi la o problema si astfel izbutim sa le rezolvam. In acest timp, elevii de clasa a 10-a au avut proba individuala la fizica.
Facem o scurta plimbare prin imprejurimi, apoi ne intoarcem in tabara. Eu pozez din nou ca nebuna tot ce gasesc: cantina, cabana, camera, florile de afara.
Ajung si rezultatele de la proba de dimineata. Esuam din nou, dar cel putin nu iesim ultimii. Din cele 14 puncte pe care le-am luat, ma mandresc ca 4 sunt de la o problema pe care am rezolvat-o eu XD.
Pe la 3 dupa-amiaza avem festivitatea de premiere. Romania si Georgia au fost singurele tari care nu au obtinut niciun premiu(ce coincidenta ca ne-au nimerit in aceeasi cabana!). Oricum, noi aveam din start un dezavantaj pentru ca nu vorbeam rusa. Ii felicitam totusi pe vecinii nostri moldoveni, care s-au descurcat foarte bine(sau mai bine spus, profesoara ii felicita, pentru ca noi suntem suparati). Ne usuram portofelele de maruntisul romanesc, daruindu-l unor colectionari.
Ne luam adio de la prietenii nostri georgieni si pornim spre Kiev. Avand foarte putin timp la dispozitie, ne cumparam niste suveniruri la intamplare dintr-un moll subteran si niste mancare pentru drum. Ne luam la revedere de la ghidul nostru(revedere, pentru ca si ea va veni in decembrie in romania la festivalul orgnizat de liceul nostru), apoi ne urcam tristi in microbuz. Facem ultimele poze, privind neputinciosi cum cladirile Kievului ne trec rapid pe sub nas.

Marti, 11 mai
Drumul cu microbuzul nu e deloc confortabil, nu putem dormi. Apuc si eu sa dorm o ora sau doua, dar cu toate astea ma trezesc foarte revigorata.
Pe la 5 dimineata ajungem in vama. Adio, Ucraina! La sfarsitul controlului vamesul ne intreaba:"Ce au facut copiii la concurs?".Iar noi mintim:"Mentiune".
La 8 suntem deja in Piatra Neamt. Ma indrept cu bagajul spre casa, unde nu gasesc pe nimeni. Desi oboseala incepe sa se simta, dau buzna la net. Am atatea de facut!


Pot spune ca a fost o experienta minunata, si cu siguranta as repeta-o, daca as avea ocazia. Desi nu ne-am intors cu premii, am luat cu noi diplomele de participare(acestea vor cantari mult in cv), fotografiile de grup si multe amintiri frumoase.
Voi posta curand poze in album. Multumesc ca ati avut rabdare sa cititi tot ce am scris. ^_^


_______________________________________

                >> My blog xD <<

pus acum 13 ani
   
KeykoYume
♣ Jounin Special ♣

Din: ...::Spirit World::...
Inregistrat: acum 14 ani
Postari: 174
wow, frumoasa experienta ^^, se pare k ti-a plakut akolo. Anyway nu fi deprimata k n-ai castigat ceva, cred k vizitarea acelui oras a meritat totul. Nu intarzia cu albumul^^, vreau sa vad si eu cum a fost pe akolo 

_______________________________________


pus acum 13 ani
   
Methy
.~[Admina]~.

Din: Piatra Neamt
Inregistrat: acum 15 ani
Postari: 5256
Am pus poze in album, dar nu sunt cine stie ce.
Da, a fost o experienta minunata si as repeta-o cu siguranta, chiar dac-as sti ca ne-am intoarce din nou cu mana goala.


_______________________________________

                >> My blog xD <<

pus acum 13 ani
   
No name!<3
Moderator

Din: world dark
Inregistrat: acum 15 ani
Postari: 2313
tare......ce experienta......chiar cred ca ai repetao

_______________________________________
CEEA CE NU TE OMOARA TE FACE MAI PUTERNIC



pus acum 13 ani
   
~blue.tiger~
~Vampire~Love~

Din: ..:Love world:..
Inregistrat: acum 13 ani
Postari: 124

AE-cha a scris:

tare......ce experienta......chiar cred ca ai repetao


Are mare dreptate , si eu cred ca ai repetao

diary ae-cha cred repetaoare mare dreptate cred repetao ~Vampire~Love~

43.7KB


_______________________________________
◕‿◕♫♀♂*♥the music is my life ♫♀♂*♥◕‿◕.

[

Uploaded with ImageShack.us
[url=http://animezup.com/chibi/]
, chibi-ul lui [/url]

pus acum 13 ani
   
Methy
.~[Admina]~.

Din: Piatra Neamt
Inregistrat: acum 15 ani
Postari: 5256
Buna! Imi pare sincer rau ca nu am mai postat, insa scoala ma copleseste.
Intre timp, am avut parte de o experienta si mai si decat cea de care va vorbeam in primavara. Am fost in Polonia prin intermediul unui proiect Comenius organizat de liceul nostru! Am vizitat o multime de locuri incarcate de istorie si am cunoscut elevi din alte tari, cu care m-am imprietenit.

As avea nevoie de mult timp ca sa prezint pe larg toate activitatile noastre, asa ca va invit sa cititi urmatorul articol. Este scris de catre mine si publicat intr-un ziar local:

Voi posta poze mai tarziu, pentru ca sunt pe celalalt calculator si momentan nu am acces la el.
Ja! ^^


_______________________________________

                >> My blog xD <<

pus acum 13 ani
   
Pagini: 1  

Mergi la